COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

 

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 9.30 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,30h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

XARXES SOCIALS

SOM ESCOLA SOSTENIBLE

Presentem "el reciclatge al barri gòtic" a la seu del districte de ciutat vella

La Comissió Sostenible de l'escola presenta el seu treball sobre "El Recicaltge al barri Gòtic" a la Seu del Districte de Ciutat Vella.

 

La Comissió Sostenible de l'escola, sensibilitzada pel medi ambient i la recollida selectiva de residus, ha estat elaborant un treball sobre el reciclatge al barri.

 

Les seves conclusions i propostes les ha volgut fer arribar a l'Ajuntament de Barcelona, amb la qual cosa l'escola es va posar en contacte amb les persones que s'ocupen d'aquesta àrea.

El divendres 22 de febrer ens atenien a la Seu del Districte de Ciutat Vella els encarregats de la Comissió Sostenible del districte, la Sra. Laura Vendrell i el Sr. Just Pérez, juntament amb Júlia Quintela González (Direcció de Servei a les Persones i el Territori del Districte de Ciutat Vella).

 

Estem molt contents de l'atenció que vam rebre i també molt satisfets de la feina feta perquè... volem aconseguir millorar la sostenibilitat al nostre barri!

 

Podeu veure clicant a continuació el pòster explicatiu que els vam presentar.

ePaper
Compartir:

Som una Escola Sostenible!

 

Continuem amb els projectes de l’hort i el jardí vertical, així com la recollida selectiva de residus i a més aquest curs posem en marxa el projecte “Embolcalls + Sostenibles” relacionat amb els residus que generen els embolcalls de l’esmorzar i amb la necessitat de reduir els mateixos.

 

Consta de tres fases:

 

Diagnosi:

  • Aquesta fase l’ hem realitzat durant el mes d’octubre i hem comptabilitzat els residus que generen els esmorzars a les aules.

 

 

Pla d’acció:

  • A partir d’aquests resultats l’escola comença un Pla d’Acció que ha de comptar amb la participació dels nens i nenes i especialment de les famílies.
  • Es donaran embolcalls reutilitzables als alumnes de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è amb el compromís que els nens els utilitzin per portar l’esmorzar.
  • Malgrat no es poden donar embolcalls per tots els alumnes de l’escola, totes les classes participen  en el projecte. Cada divendres els encarregats de cada aula revisen els tipus d’embolcalls i a final de mes donem un diploma a la classe més sostenible.
  • Les famílies sou una part imprescindible dins aquesta proposta i us demanem la vostra col·laboració portant els esmorzars dins dels embolcalls reutilitzables o carmanyoles i sense paper d’alumini. Els embolcalls es poden personalitzar, posar el nom, cosir enganxines…

 

Segona diagnosi i avaluació:

 

  •  Durant el mes d’abril es farà una segona diagnosi per tal d’avaluar els resultats i l’evolució dels residus i es plantejaran les propostes pel curs vinent.

 

Us demanem la vostra col·laboració, sense aquesta el projecte EMBOLCALLS+SOSTENIBLES no és possible!

Pla d'acció escoles sostenibles

ePaper
Graella d'activitats del curs 2019-2020 del pla d'acció Escoles Sostenibles

Compartir:

DIPLOMES RECOLLIDA SELECTIVA

RECICLATGE

RECOMPTE EMBOLCALLS