COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

 

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 8,45 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,45h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

Xarxes Socials

SOM ESCOLA SOSTENIBLE

Som una Escola Sostenible!

 

Continuem amb els projectes de l’hort i el jardí vertical, així com la recollida selectiva de residus i a més aquest curs posem en marxa el projecte “Embolcalls + Sostenibles” relacionat amb els residus que generen els embolcalls de l’esmorzar i amb la necessitat de reduir els mateixos.

 

Consta de tres fases:

 

Diagnosi:

  • Aquesta fase l’ hem realitzat durant el mes d’octubre i hem comptabilitzat els residus que generen els esmorzars a les aules.

 

 

Pla d’acció:

  • A partir d’aquests resultats l’escola comença un Pla d’Acció que ha de comptar amb la participació dels nens i nenes i especialment de les famílies.
  • Es donaran embolcalls reutilitzables als alumnes de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è amb el compromís que els nens els utilitzin per portar l’esmorzar.
  • Malgrat no es poden donar embolcalls per tots els alumnes de l’escola, totes les classes participen  en el projecte. Cada divendres els encarregats de cada aula revisen els tipus d’embolcalls i a final de mes donem un diploma a la classe més sostenible.
  • Les famílies sou una part imprescindible dins aquesta proposta i us demanem la vostra col·laboració portant els esmorzars dins dels embolcalls reutilitzables o carmanyoles i sense paper d’alumini. Els embolcalls es poden personalitzar, posar el nom, cosir enganxines…

 

Segona diagnosi i avaluació:

 

  •  Durant el mes d’abril es farà una segona diagnosi per tal d’avaluar els resultats i l’evolució dels residus i es plantejaran les propostes pel curs vinent.

 

Us demanem la vostra col·laboració, sense aquesta el projecte EMBOLCALLS+SOSTENIBLES no és possible!

DIPLOMES RECOLLIDA SELECTIVA

RECICLATGE

RECOMPTE EMBOLCALLS