COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

 

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 8,45 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,45h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

XARXES SOCIALS

NOVETATS - ÚLTIMES NOTÍCIES

 

A través d'aquest espai de la pàgina web del centre, us mantindrem informats periòdicament dels últims esdeveniments que tindran cabuda a l'escola, així com de dates importants a tenir en compte (períodes de vacances, dies festius...), i altres notícies relacionades amb el col·legi i el seu dia a dia.

 

Per a informació més específica relacionada amb el cicle o curs en que estudien els vostres fills/es, recordeu consultar els suros que hi ha a l'entrada de l'escola!

CURS 2.018 - 2019

La Comissió Sostenible de l'escola presenta el seu treball sobre "El Recicaltge al barri Gòtic" a la Seu del Districte de Ciutat Vella.

 

La Comissió Sostenible de l'escola, sensibilitzada pel medi ambient i la recollida selectiva de residus, ha estat elaborant un treball sobre el reciclatge al barri.

 

Les seves conclusions i propostes les ha volgut fer arribar a l'Ajuntament de Barcelona.

 

 

Per a saber-ne més envers la proposta que vam fer a la Seu del Districte de Ciutat Vella el passat 22 de Febrer, podeu accedir-hi fent clic aquí

 

 

- La Organització Internacional per a la Estandardització ha atorgat a l'escola el Certificat ISO 9001:2008, conforme s'acompleixen els requisits del Sistema de Gestió de Qualitat per a l'aplicació interna de les organitzacions.