COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ
COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

 

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 8,45 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,45h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

XARXES SOCIALS

NOVETATS - ÚLTIMES NOTÍCIES

 

A través d'aquest espai de la pàgina web del centre, us mantindrem informats periòdicament dels últims esdeveniments que tindran cabuda a l'escola, així com de dates importants a tenir en compte (períodes de vacances, dies festius...), i altres notícies relacionades amb el col·legi i el seu dia a dia.

 

Per a informació més específica relacionada amb el cicle o curs en que estudien els vostres fills/es, recordeu consultar els suros que hi ha a l'entrada de l'escola!

CURS 2.018 - 2019

 

- Ja estan disponibles els Menús de l'escola  i les activitats per als alumnes de mitja pensió! Podreu accedir-hi a l'apartat Serveis. Des d'aquest espai podreu descarregar els menus Generals i de Llar d'Infants, sense lactosa i fructosa i sense llegums. Bon profit!

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA: L'AVALUACIÓ PER COMPETÈNCIES

ePaper
Amb el present document del Departament d' Ensenyament (Generalitat de Catalunya) us expliquem els canvis vers l'avaluació a Primària d'aquest curs.

Esperem que us resulti entenedor i, sumat a la reunió que vam celebrar al centre sobre el tema, pogueu aclarir els dubtes que se'n generin al respecte.

Compartir:

Caràcter Propi Sagrada Família d'Urgell

ePaper
El Caràcter Propi dels centres educatius Sagrada Família d’Urgell és el document que recull els trets essencials de la nostra identitat.

Defineix la nostra missió i els valors que ens impulsen, i descriu l’estil pedagògic i pastoral que ens caracteritzen i l’ambient que vivim en els centres.

Compartir:

PROJECTE BINDING A 1r DE PRIMÀRIA

 

És un projecte de la Universitat de Barcelona dissenyat a partir de l'evidència científica, destinat a millorar l'aprenentatge de la lectura. Mitjançant un programa d'ordinador, els nens fan una sessió / joc. És un entrenament preparat per a què l'aprenentatge de la lectura sigui eficient i lúdic al mateix temps.

 

Els estudis que s'han fet en les diferents escoles on es porta a terme el projecte arreu del món, ens confirmen que en més del 90% dels casos els nens/es que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

 

Per a més informació podeu consultar el site aquí.

 

 

- La Organització Internacional per a la Estandardització ha atorgat a l'escola el Certificat ISO 9001:2008, conforme s'acompleixen els requisits del Sistema de Gestió de Qualitat per a l'aplicació interna de les organitzacions.