COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA

 

C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 9.30 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,30h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

XARXES SOCIALS

EDUCACIÓ CRISTIANA

La nostra Escola té com a finalitat afavorir el creixement i la maduració de l'alumne en totes les seves dimensions. Els nostres objectius són:

 

 • Ajudar l'alumne a descobrir i potenciar les seves possibilitats físiques, intel•lectuals i afectives, d'acord amb les seves aptituds i capacitats.

 

 • Educar en la dimensió social, potenciant la capacitat de convivència i promovent la inserció en el món de forma responsable i constructiva.

 

 • Treballar per a crear una ambient que afavoreixi la vivència dels valors cristians dins de la comunitat educativa.

 

 • Promoure els valors evangèlics posant l'accent en l'acolliment, la solidaritat, l'esperança i la il•lusió.

 

 • Educar per a la llibertat, la justícia, la solidaritat i la pau, com a valors que enriqueixen l'acció educativa ja que són especialment urgents en la nostra societat.

 

 • Ensenyar la religió catòlica tot fomentant en l'alumnat un esperit crític, conscient i responsable.

 

 • Desvetllar en els membres de la comunitat educativa el compromís per a fer de la convivència entre els homes, una relació pacífica, fraterna i comunitària.

 

 • Fomentar el desenvolupament de la dimensió ètica i transcendent de la persona en la recerca del sentit de l'existència humana.

 

Oferir als alumnes la possibilitat de conèixer, viure i celebrar el missatge de Jesucrist en un marc de respecte i llibertat.

 

Considerem que la pastoral és l’àmbit que unifica i dóna sentit i coherència a la proposta educativa dels nostres centres. Tots els membres de la comunitat educativa són alhora protagonistes i destinataris de la nostra proposta pastoral.

 

Caràcter Propi
(Centres Educatius Sagrada Família d’Urgell)

 

 

L’Equip de Pastoral és el responsable de la programació i realització dels aspectes de l’acció educativa que es relacionen directament amb la formació, vivència i orientació cristiana dels alumnes i col·labora en l’animació del conjunt de la comunitat educativa fent present el carisma de l’Anna M. Janer, que s’expressa EN LA CARITAT FETA SERVEI, i que en el camp de l’educació marca un estil propi.

 

Podem considerar que l’acció pastoral a l’escola es desenvolupa en una triple dimensió:

 1. Aporta uns continguts a través de l’àrea de Religió. Ensenyament de la Religió Catòlica com a àrea curricular, a tots els nivells d’Educació Infantil i d’Educació Primària.
  A Primària es dóna l’opció que si alguna família no vol que el seu fill/a faci la classe de religió pugui fer l’assignatura de Projecte de Responsabilitat.

 2. Dóna un enfocament específic a tota l’acció escolar: programació de la matèria, desenvolupament de les classes, tutories, actituds, relacions, organització.

 3. Té un àmbit propi on és possible l’anunci explícit de la Bona Nova i la vivència de la Fe. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© COL·LEGI SAGRADA FAMILIA