COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA

 

C/ AVINYO 20
08002 BARCELONA

 

Telèfon

933188716

 

Correu electrònic Direcció

direccio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Administració

administracio@safaavinyo.com

 

Correu electrònic Secretaria

secretaria@safaavinyo.com

 

Contacte Pàgina Web

contacteweb@safaavinyo.com

Horari de Secretaria

De Dilluns a Divendres de 9.30 a 12h

Dimarts i Dijous de 15 a 16,30h

Certificació Sistema de Gestió de Qualitat

XARXES SOCIALS

ENLLAÇOS D'INTERÈS

PLATAFORMA - educamos

A través d'aquest apartat, podreu accedir a la plataforma de l'escola.

 

La plataforma és una novetat a l'escola. Es tracta d'una eina que no tant sols permetrà establir una comunicació més fluïda família - escola, sinó també un procés que contribueix a l'evolució en els mètodes d'aprenentatge i ensenyament.

 

Per a accedir-hi, feu click en el següent enllaç:

 

Plataforma SAFA Avinyó - Educamos

BLOCS - LLAR D'INFANTS , INFANTIL, PRIMÀRIA

 

Podeu accedir al Blog de l'escola a l'enllaç que us facilitem més abaix o clicant aquí!

 

En aquest podreu no tant sols estar al dia vers les feines que fan els vostres fills/es a l'escola; també se us informarà d'esdeveniments puntuals i servirà com a un dels eixos de comunicació família - escola.

 

Esperem que en gaudiu!

 

BLOG SAFAAVINYO

 

Us deixem un avanç de les darrereres entrades publicades per que hi accediu!

21.05.2024
SAFA Avinyó
Ningún comentario

A la llar hem fet unes marietes de fang! Primer hem estat modelant amb les mans la forma de la marieta. Ha estat una feinada, però ens hem divertit molt explorant i jugant amb el fang! 

Una vegada el fang s'ha assecat, les hem pintat de vermell i negre. Ens ho hem passat d'allò més bé! Us deixem algunes fotografies del procés.

18.05.2024
SAFA Avinyó
Ningún comentario

El modernisme va ser un moviment cultural que es va produir a Europa a finals del segle XIX i principis del XX. Un moviment que amaga formes que meravellen: edificis que són dracs, flors en mosaic o natura feta en ferro forjat...

Els nens i nenes de 6è, veient la Casa Milà, la Casa Batlló, la Casa Amatller, els Quatre Gats i el Palau de la Música hem descobert els secrets i característiques del modernisme.

Seguidament, ens hem posat a la pell dels millors artistes modernistes tot elaborant els nostres propis mosaics. Per fer-ho hem utilitzat la natura com a referent. Un tipus de composició decorativa elaborada a partir de tessel·les de diferents colors.

En el següent enllaç: FEM UN MOSAIC (6è),  trobareu un recull fotogràfic del taller.

EL RESULTAT HA ESTAT EXCEL·LENT, ÉS PER AIXÒ QUE, A PARTIR D’AVUI, EL NOSTRE NOM CONSTA EN EL LLISTAT DELS MILLORS ARTÍSTES MODERNISTES! 

18.05.2024
SAFA Avinyó
Ningún comentario

Els nens i nenes de 6è ens hem implicat en el projecte "DESCOBRIM NATURA" que ens ha permès conèixer el Parc de la Ciutadella i, alhora, descobrir com era aquest espai en el passat per poder entendre la seva evolució fins al present. Immersos en el projecte hem pogut debatre sobre els reptes i problemàtiques que poden existir en aquest espai verd de la nostra ciutat i, plantejar accions de millora  que vetllin per afavorir la biodiversitat d'aquest. 

En el següent enllaç: "DESCOBRIM NATURA - ESCOLES + SOSTENIBLES" podreu veure un recull d'imatges del projecte realitzat. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© COL·LEGI SAGRADA FAMILIA